Nieuws

Oprichting De Nieuwe Molenaars groot succes

1m

Wethouder Dijksterhuis schrijft zich in als eerste lid

We zijn van start! Op dinsdag 21 februari werd De Nieuwe Molenaars feestelijk opgericht in Zeewolde. In een volle zaal in Open Haven kwamen tientallen bewoners bijeen die mee willen werken aan groene energie in hun buurt, mee willen denken met het windpark en willen ondernemen in windenergie. 50 bewoners schreven zich direct in, met wethouder Gerben Dijksterhuis als allereerste lid. We zijn ontzettend blij met de hoge opkomst en het enthousiasme van de aanwezigen!

Het was een drukbezochte avond, zo’n 80 mensen kwamen langs en wel 50 mensen hebben zich diezelfde avond (ter plekke of online) ingeschreven. En de inschrijvingen blijven binnenstromen! De media waren ook volop aanwezig: kijk eens naar het verslag dat Omroep Flevoland maakte, en ook Blik op Zeewolde was van de partij. Via onze Facebookpagina vind je een selectie foto’s van de avond. En via de website van Windpark Zeewolde kun je de nieuwsbrief nog nalezen.  

Lid worden

Heb je de oprichting gemist? Geen probleem! Ook online kun je lid worden. Dat kan via deze pagina. Het komende jaar zullen we nog meer evenementen organiseren, dus houd onze site in de gaten. En heb je suggesties of opmerkingen, laat dat dan vooral weten via info@denieuwemolenaars.nl of meld je aan voor de nieuwsbrief!